Soita: +358 40 7633 048

Yritys / Konserni

Konepaja Santalahti Oy on perinteikäs, vuonna 1957 perustettu täyden palvelun alihankintakonepaja. Valmistamme omassa 2500 m2 tehtaassamme Urjalassa vaativatkin levyseppähitsaukset, CNC-koneistukset sekä isommat kokonaisuudet ja projektitoimitukset haluamallanne pintakäsittelyllä. Omaamme pitkät perinteet nostolaitevalmistuksesta sekä erilaisista niihin liittyvistä tuotteista sekä vaativista koneistetuista ja hitsatuista tuotteista eri teollisuuden aloille. Liikevaihtomme on n. 1,6M€ ja työntekijöitä 16 henkeä.

Teemme tuotteita mm nosto-, paperi- ja erilaisiin työkoneisiin. Konekantamme ja tuotantomme soveltuu erinomaisesti keskiraskaiden tuotteiden ja tuotekokonaisuuksien valmistamiseen. Voimme valmistaa joustavasti niin proto-, 0-sarjat kuin sarjatuotteetkin. Materiaaleina ovat pääasiassa erilaiset teräslaadut.
Vuodesta 2018 olemme kuuluneet osana Laiho Industries -perheyhtiöön, jonka osaaminen ja juuret ovat vahvasti teollisessa toiminnassa. Konsernin muut yhtiöt ovat Porissa sijaitseva Heikki Laiho Oy (www.hela.fi) sekä Espoossa sijaitseva CNCenter Oy (www.cncenter.fi). Laiho Industries -yhtiöiden liikevaihto on yli 16M€ ja työntekijöitä n. 90 henkeä.

Teemme kiinteää yhteistyötä tytäryhtiöidemme kanssa ja yhdessä heidän kanssaan voimme tarjota koneistus-, hitsaus- ja kokoonpanopalveluja kaiken kokoisille tuotteille erittäin laajasti ja kustannustehokkaasti (myös suuremmat sarjakoot sekä eri materiaaleista automaattisorvatut tuotteet). CNCenterillä Espoossa on 25 CNC-konetta, mm 5kpl Mazak Integrex -monitoimisorveja, vaakarainen koneistuskeskus kahdella paletilla sekä useita muita koneistuskeskuksia ja sorveja.

Heikki Laiho Oy:llä Porissa on messinki- ja alumiinivalimo, kymmeniä koneistus- ja sorvauskeskuksia, 5-akselisia työstökoneita sekä useita tankoautomaatteja keskisuurien ja pidempien sarjojen valmistukseen. 1967 perustettu Heikki Laiho Oy valmistaa HELA-tuotemerkillä erilaisia messinkisiä vesijohto- ja putkistotarvikkeita ja venttiilejä sekä messingistä tai alumiinista valettuja ja koneistettuja tuotteita alihankintana eri teollisuuden aloille.

Vuonna 1987 perustettu CNCenter Oy on vaativaan koneistukseen ja hienomekaniikkaan erikoistunut alihankintakonepaja, joka valmistaa erittäin korkealaatuisia alumiinista, kuparista ja ruostumattomista teräksistä koneistettuja tuotteita ja komponentteja mm terveysteknologian laitevalmistajille, instrumentti- ja analysaattoreiden valmistajille, paperikone- ja teollisuusventtiilien valmistajille sekä elektroniikkateollisuuteen.

Katso video
Ota yhteyttä ja kysy lisää